Seçim Propagandası İçin Kullanılan Pankart ve Flamalar Toplanıyor - Son Dakika
Güncel

Seçim Propagandası İçin Kullanılan Pankart ve Flamalar Toplanıyor

Seçim Propagandası İçin Kullanılan Pankart ve Flamalar Toplanıyor

Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında siyasi partilerin kullandığı pankart ve flamalar, belediye ekipleri tarafından toplanmaya başlandı. Kentteki ilçe belediyelerine bağlı temizlik işleri ekipleri, flama, afiş ve pankartları toplamak için çalışmalara başladı. Fatih Belediyesi ekipleri ise maket bıçağı ve kesici aletlerle afiş ve flamaların iplerini kesti. Toplanan malzemeler araçlara yüklenirken, yüksek yerlerdeki flama ve afişlerin merdivenli araçlarla söküleceği belirtildi.

30.03.2024 19:03  Güncelleme: 19:28

Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile ilgili siyasi propaganda serbestliğinin sona ermesinin ardından siyasi partilerin pankart ve flamaları belediye ekiplerince toplanmaya başlandı.

Kentte ilçe belediyelerine bağlı temizlik işleri ekipleri, saat 18.00 itibarıyla görev alanlarında bulunan flama, afiş ve pankartları toplamak için harekete geçti.

Fatih Belediyesi ekipleri, Millet Caddesi ve ara sokaklarda, maket bıçağı ve ucunda kesici alet bulunan uzun sopalarla afiş ve flamaların iplerini kesti.

Toplanan malzeme araçlara yüklenirken, yüksek yerlerdeki flama ve afişlerin merdivenli araç yardımıyla söküleceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seçim Propagandası İçin Kullanılan Pankart ve Flamalar Toplanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement