Şehit Osman Yumuk Spor Tesisleri Açıldı… - Son Dakika
Güncel

Şehit Osman Yumuk Spor Tesisleri Açıldı…

Şehit Osman Yumuk Spor Tesisleri Açıldı…

Kemerburgaz, Muhteşem Spor Tesislerine Kavuştu…

17.01.2011 01:12  Güncelleme: 01:44

Eyüp Belediyesi Kemerburgaz Şehit Osman Yumuk Spor Tesisleri, düzenlenen törenle açıldı. Eyüp Belediyesi spora verdiği desteği artırarak ilçede 5. Spor tesisini hizmete soktu.

Yoğun yağışa rağmen katılımın yüksek olduğu açılışa, AK Parti Sinop Milletvekili Kadir Tıngıroğlu, AK Parti Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu,

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Ak Parti İlçe Başkanı Seçkin Turan, Kemerburgaz Spor Kulübü Başkanı Musa Can, Spor yazarı Rıdvan Dilmen ve Eyüp Belediyesi Meclis Üyesi Adem Koçyiğit katıldı. Tesisin açılışında Faruk K ve Zeynep birer şarkı söyledi.

Kurdele kesimi öncesi Milletvekili Kadir Tıngıroğlu ve AK Parti Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı gençlerin spora yönelmesi için böyle tesislerin önemli olduğuna dile getirdi.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, ilçedeki spor tesisinin sayısının artacağını önümüzdeki aylarda iki spor kompleksinin daha hizmete gireceği müjdesini verdi. Başkan Kavuncu, "Göreve geldiğimiz günden itibaren spora ve gençlere her zaman destek olduk. Belediye olarak bu yaptığımız 5. Spor kompleksi ve diğer tesislerimiz de tamamlanmak üzere. Amatör spor kulüplerine ve gençlerimize iyi bir alt yapı hazırlamış oluyoruz" dedi.

Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak da yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Belediyeler sosyal ve kültürel faaliyetlere eğilmek zorunda. İstanbul her geçen gün büyüyen bir kent, halkımızın özellikle gençlerimizin sorunlarının azalması açısından bu tarz kulüpler çok önemli. Bu tarz kulüplere belediyelerin desteğinin dışında vatandaşlarımızın da desteği çok önemli… Gençliğin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durması ve birlik ve beraberliğin sağlanmasında kulüpler çok önemli."

Açılış kurdelesi kesildikten sonra Kemerburgaz Spor kulübü takımına başarılarından dolayı kupa verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehit Osman Yumuk Spor Tesisleri Açıldı… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement