BİNGÖL Havalimanı yolunda çevik kuvvet polislerini taşıyan zırhlı servis aracının geçişi esnasında terör örgütü mensuplarınca yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen polis memuru Hasan Koçer'in Türk bayrağına sarılı cenazesi baba evine getirildi. Kağıthane Ortabayır Mahallesi'ndeki baba evinin önünde şehit polis memuru için ailesi, komşuları ve vatandaşlar toplandı.
Şehit polis memuru Hasan Koçer için helallik alındı. Kısa bir süre önce evlendiği öğretmen eşi Halide Koçer cenaze aracına binip tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Şehit polisin babası Hamza ve annesi Semra Koçer ve iki kardeşi de cenaze aracına binip gözyaşı döktü.
EYÜP SULTAN'DAN YOLCU EDİLECEK
Şehit polis memuru Hasan Koçer'in cenazesi Eyüp Sultan Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı şehitliğinde toprağa verilecek.
- İstanbul
Son Dakika › Güncel › Şehit Polis Memuru Koçer'in Cenazesi Helallik İçin Baba Evinde - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.