Şehit Polis Yalçın Demir Unutulmadı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Yalçın Demir Unutulmadı

Şehit Polis Yalçın Demir Unutulmadı

SODES katkılarıyla "Geleceğin Yıldızları" projesi" kapsamında Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından İsmet Ömeroğlu İlköğretim Okulu'nda Şehit Polis Yalçın Demir anısına yaptırılan Çok Amaçlı Salonu'nun açılışı yapıldı."

26.04.2012 17:23

SODES katkılarıyla "Geleceğin Yıldızları" projesi" kapsamında Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından İsmet Ömeroğlu İlköğretim Okulu'nda Şehit Polis Yalçın Demir anısına yaptırılan Çok Amaçlı Salonu'nun açılışı yapıldı.

Çok Amaçlı Salonu'nun açılışına Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bünyamin Uçkun, Okul Müdürü Ahmet Torun, şehit annesi Nuran Demir, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Açılış öncesinde Şehit Polis Yalçın Demir'e dua okunmasının ardından Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak ile Şehit annesi Nuran Demir açılış kurdelesi kesti. İlk olarak öğrenciler satranç oynarken, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak masaları gezerek, öğrencilerin satranç maçlarını izleyip öğrencilere eşlik etti. Daha sonra Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak ile şehit annesi Nuran Demir ve katılımcılar Görsel Sanatlar Öğretmeni Savaş Aslan rehberliğinde ebru baskısı örneklerini sergiledi. Satranç kurslarına katılan tüm öğrencilere Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak ile şehit annesi Nuran Demir tarafından çeşitli hediyeler ve satranç takımları dağıtıldı. Açılışı yapılan Çok Amaçlı Salonun satranç kursu, müzik ve görsel sanatlar eğitimlere kullanacağı bildirildi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Yalçın Demir Unutulmadı - Son Dakika


Advertisement