Şehit Polisi İkiz Kardeşi, Hamile Eşi Ve 5 Yaşındaki Oğlu Uğ - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şehit Polisi İkiz Kardeşi, Hamile Eşi Ve 5 Yaşındaki Oğlu Uğ

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Şehit Polisi İkiz Kardeşi, Hamile Eşi Ve 5 Yaşındaki Oğlu Uğ

Van'ın Başkale İlçesi Albayrak Köyü Yakınlarında Görev Dönüşü Meydana Gelen Trafik Kazasında Şehit Olan Polis Memuru Ersin Yılmaz, Ankara'da Düzenlenen Törenin Ardından Gözyaşları Arasında Son Yolculuğuna Uğurlandı. Şehidin İkiz Kardeşi Jandarma Başçavuş Engin Yılmaz ve Hamile İşe Sevinç Yılmaz Tören Boyunca Gözyaşlarına Hakim Olamadılar.

VAN'ın Başkale İlçesi Albayrak Köyü yakınlarında görev dönüşü meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru Ersin Yılmaz, Ankara'da düzenlenen törenin ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin ikiz kardeşi Jandarma Başçavuş Engin Yılmaz ve hamile işe Sevinç Yılmaz tören boyunca gözyaşlarına hakim olamadılar.

Evli ve 5 yaşında bir çocuk babası olan şehit polis Yılmaz için Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Camii'de tören düzenlendi. İkindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Yılmaz'ın cenazesi Karşıyaka'daki aile mezarlığına defnedildi. Burada düzenlenen törene İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağn Köksal, çok sayıda üst düzey emniyet müdürü, meslektaşları ve ailesi katıldı.

İKİZİ GÖZYAŞI DÖKTÜ

Yılmaz'ın ikiz kardeşi olan Jandarma Başçavuş Engin Yılmaz, tören boyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Kardeşinin tabutuna da sarılan Yılmaz, 'hani hiç ayrılmıyacaktık, beni bırakıp nereye gidiyorsun?' demesi duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Bu arada polisin 1 aylık hamile eşi Sevinç Yılmaz ise 5 yaşındaki oğlu Çınar'a sarılarak gözyaşı dökerken, ayakta durmakta güçlük çekti. Eşinin omuzlardaki Türk Bayrağı'na sarılı tabutuna dokunarak gözyaşı döken Sevinç, 'Oğlum bak baban gidiyor, ona el salasana' demesi yürek yaktı.

Kaynak: DHA