Sele Kapılan Küçük Irmak'ı Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Sele Kapılan Küçük Irmak'ı Arama Çalışmaları Sürüyor

Sele Kapılan Küçük Irmak\'ı Arama Çalışmaları Sürüyor

Antalya'da, önceki gece sağanak yağmurun etkisiyle taşan Sarısu Deresi'ne sürüklenen otomobildeki Reyhaniye Ailesi'nin 3.5 yaşındaki kızları Emine Irmak'ı arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı.

16.02.2013 13:15

Antalya'da, önceki gece sağanak yağmurun etkisiyle taşan Sarısu Deresi'ne sürüklenen otomobildeki Reyhaniye Ailesi'nin 3.5 yaşındaki kızları Emine Irmak'ı arama çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı.

Otomobilin dereye düştüğü noktada başlatılan arama çalışmalarına itfaiye, deniz polisi ve sivil savunma ekipleri katıldı. Plastik kürek yardımıyla dip taraması yapan ekipler, derenin sazlıklarla kaplı bölümünde arama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Derenin büyük bir kısmını tarayan itfaiye ekibi, suyun debisinin yükseldiği ve insan boyunu aştığı kısımlarda zodyak botla arama çalışmalarını sürdürdü.

Arama çalışmalarını, ailenin yakınları ile otomobili suya kapılan Sinan Reyhaniye'nin iş arkadaşları da izleyerek çalışmalar hakkında hastanede tedavileri süren Reyhaniye Ailesi'ne telefonla sık sık bilgi verdi.

OTOMOBİL SARISU DERESİ'NE SÜRÜKLENMİŞTİ

Antalya'da önceki gün akşam saatlerinde başlayıp gece yarısına kadar devam eden şiddetli yağış sırasında Sinan Reyhaniye yönetimindeki 07 DBE 73 plakalı otomobil, sel sularına kapılıp Sarısu Deresi'ne sürüklendi. Bölgedeki taksicilerin de yardımıyla otomobili kullanan 34 yaşındaki Sinan, eşi 24 yaşındaki Filiz ile 2 yaşındaki Ali Atlas Reyhaniye, otomobilden çıkmayı başardı. Ancak Emine Irmak Reyhaniye, akıntıya kapılarak kayboldu. Dün yapılan ve bir helikopterin de katıldığı arama çalışmalarında, Emine Irmak'ın oyuncakları, çantası ve ayakkabısının teki bulunabildi. Yetkililer, olayın meydana geldiği Liman- Sarısu bölgesine önceki gün birkaç saat içinde metrekareye 180 kilogram civarında yağış düştüğünü açıkladı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sele Kapılan Küçük Irmak'ı Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement