Sephora'nın Tutkunları "İndirime Hücum" Edecek - Son Dakika
Güncel

Sephora'nın Tutkunları "İndirime Hücum" Edecek

Sephora\'nın Tutkunları "İndirime Hücum" Edecek

Kozmetik tutkunlarının heyecanla beklediği Sephora'nın geleneksel indirim dönemi başlıyor.

08.01.2014 08:39  Güncelleme: 08:43

Sephora'nın renkli, eğlenceli ve özgür dünyasında kendini şımartmak isteyenler, 11 Ocak 2013 Cumartesi günü başlayacak "Büyük İndirim" kampanyasıyla uygun fiyatlara birçok muhteşem ürüne sahip olabilecek. Sephora; kendi özel markasının yanında Benefit, Yes To, Ciate, Herborist, Nails INC, Too Faced ve Essie gibi belli markaların seçili ürünlerindeki avantajlı fiyatlar ile kendini ve sevdiklerini sevindirmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. İndirim fırsatıyla birlikte, göz kalemleri 5 TL., rujlar 10 TL, fondötenler 20 TL.'den satışa sunulacak. Sephora'nın renkli, yenilikçi ve zengin seçenekli dünyasında ekstra avantajlı alışverişin keyfine varın!

Sephora Sadakat Kart avantajlarla dolu bir dünyanın kapıları aralıyor…

Dünyaca ünlü kozmetik devi Sephora, Sadakat programı ile kozmetik tutkunlarına birbirinden özel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Sephora'nın büyüleyici dünyasını keşfetmek ve ayrıcalıklarla dolu kapısını aralamak isteyenler müşteriler, Sephora mağazalarından yapacakları herhangi bir alışveriş sırasında Sephora White kartı kasalardan ücretsiz temin edebiliyor.

Sephora White kart ve Black sahipleri Sephora kart ile puan biriktiriyor ve biriktirdikçe özel avantajlardan faydalanabiliyor. Özel dönemlerde ise, sadece kart sahipleri kampanyalardan faydalanma ve yeniliklerden haberdar olma ayrıcalığına sahip oluyor!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sephora'nın Tutkunları 'İndirime Hücum' Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement