Serkebayeva ve Muazzez Ersoy'dan Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Serkebayeva ve Muazzez Ersoy'dan Müzik Ziyafeti

Serkebayeva ve Muazzez Ersoy\'dan Müzik Ziyafeti

Kazakistanlı keman sanatçısı Jamilya Serkebayeva ve Türk Sanat Müziği solisti Muazzez Ersoy, Nevşehir'de düğün töreninde müzik ziyafeti verdi.

31.07.2011 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazakistanlı keman sanatçısı Jamilya Serkebayeva ve Türk Sanat Müziği solisti Muazzez Ersoy, Nevşehir'de düğün töreninde müzik ziyafeti verdi.

Kazakistan Fahri Konsolosu, Uluer Group Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uluer'in oğlu hukukçu, öğretmen pilot Mahmut Uluer ile Uluslararası Bağımsız Gözlemci Ekonomist Betül Kandemir, Nevşehir'in merkeze bağlı Göreme Beldesi'ndeki Tourist Otel'de düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Düğüne yurt içi ve dışından yaklaşık bin davetli katıldı. Genç çiftin nikahını Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil kıyarken, nikah şahitleri ise AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Nevşehir eski AK parti Milletvekili Mahmut Dede ile eski Nevşehir Valileri Asım Hacımustafaoğlu ve Mehmet Yılmaz oldu. Düğün töreninde sahne alan Kazakistanlı keman sanatçısı Jamilya Serkebayeva birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Serkebayeva, kendi has tarzı ve kemanı ile davetlilere muhteşem bir müzik ziyafeti verdi.

Daha sonra sahneye çıkan Türk Sanat Müziği solisti Muazzez Ersoy da en güzel eserlerini yorumladı. Kazakistanlı kemancı Jamilya Serkebayeva ve Muazzez Ersoy'a davetliler büyük ilgi gösterdi. Düğün töreni çok sayıda iş adamı, turizmci ve bürokratı biraraya getirdi. Düğünde atılan havai fişekler ise peribacalarına rengarenk ayrı bir güzellik kattı. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Serkebayeva ve Muazzez Ersoy'dan Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement