Sessiz ve Derinden Filmi - Son Dakika
Güncel

Sessiz ve Derinden Filmi

Sessiz ve Derinden Filmi

Sessiz ve Derinden filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Sessiz ve Derinden filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 14:42

Hollywood’un son dönem başarılı sinamacılarından Kevin Smith’in “Chasing Amy”, “Mall Rats” ve “Clerks”den oluşan New Jersey hikayelerinin dördüncüsünü oluşturan “Jay and Silent Bob Strike Back- Sessiz ve Derinden”, New Jersey’den başlayan ve Los Angeles’a kadar uzanan bir yolculuk sırasında geçen son derece eğlenceli bir yol hikayesi...

Jay ve Bob, kendilerinden esinlenilerek yapılmış olan çizgi kahramanlar “Bluntman” ve “Chronic’in maceralarının filme çekileceğini öğrendiklerinde sevinçten havalara uçarlar. Gözlerinin önünde tomar tomar dolarlar uçuşmaktadır. Ancak, hiçbir şey tahmin ettikleri gibi gelişmez; film şirketi onlara hiçbir pay vermemekte, hiçbir hak tanımamaktadır.

Kızgınlıktan çılgına dönen iki arkadaş, filmin galasını her ne pahasına olursa olsun berbat etmek için yaşadıkları Red Bank New Jersey’den Los Angeles’a doğru yola çıkarlar. Bu yolculuk sırasında birbirinden güzel 4 elmas hırsızına ve sahibinden kaçan bir orangutana rastladıklarında kendilerini inanılmaz derecede komik maceraların eşiğinde bulurlar.

Şimdiye dek vizyona girmiş olan Kevin Smith filmlerinden en geniş gösterimlisi olacak olan “Sessiz ve Derinden”in Jay ve Bob’un maceralarının sadece bir başlangıcı olduğunu, bunu izleyen filmlerin devam edeceği söyleniyor.

Ayrıca film, 15 milyon dolarlık bütçesiyle, Kevin Smith’in çekmiş olduğu en yüksek bütçeli film. İçerdiği karakterler dolayısıyla bir “aptallar komedisi” olarak nitelendirebileceğimiz film sırf eğlendirmeyi amaçlayan, kaba saba, sulu bir mizah anlayışını da perdeye taşıyor. filmde ayrıca pek çok ünlü şöyle bir görünüp kameranın önünden geçip gidiyorlar. Aralarında Wes Craven, Matt Damon, Alanis Morissette, Chris Rock gibi isimler de var.

Yönetmen: Kevin Smith

Senaryo: Kevin Smith, Kevin Smith

Oyuncular: Brian O'Halloran, Jeff Anderson, Ben Affleck, Kevin Smith, Jason Mewes

Filmin Türü: Aksiyon, Komedi,

Orijinal Adı: Jay & Silent Bob Strike Back

Yapım Yılı: 2001

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 104 dk.

Resmi Sitesi: http://www.jayandsilentbob.nl/

Son Dakika Güncel Sessiz ve Derinden Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement