Seydişehir Belediye Başkanı'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Seydişehir Belediye Başkanı'na Ziyaret

Seydişehir Belediye Başkanı\'na Ziyaret

Konya Baro Başkanı Av.Fevzi Kayacan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ı makamında ziyaret etti.

21.01.2013 09:20

Baro Başkanı Fevzi Kayacan Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a Konya Barosu plaketini takdim etti.

Ziyarette Konya Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Veysel Çayır, Av.Süheyla Şahin'in yanı sıra Seydişehir Baro Temsilcisi Av.Mehmet Koyuncuoğlu, Av. Hüseyin Erdayandı, Av. İsa Koca, Av. Nadir Gülgeç ve Av. Osman Kerpiç de bulundu.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geçtiğimiz Ekim ayında yeniden Baro Başkanlığı'na seçilen Fevzi Kayacan'ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Belediye Başkanı Abdulkadir Çat Baroların sadece anayasamızda düzenlenmiş kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları olmayıp, aynı zamanda demokrasinin gelişmesine ve yerleşmesine katkı sağlayan, bağımsız, kendine özgü gelişme ilkelerine ve kurumsal yapıya sahip, sivil toplumun en etkili güçlerinden biri ve demokratik temsilcisi olduğunu belirtti. Başkan Çat savunmanın adalet sistemindeki öneminin büyük olduğunu sözlerine ekledi.

Fevzi Kayacan ise Konya Barosu olarak Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a nezaket ziyaretinde bulunduklarını ve kendileriyle tanışmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir Belediye Başkanı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement