Seydişehir'de Eğitim Öğretim Yılı Başladı - Son Dakika
Güncel

Seydişehir'de Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Seydişehir\'de Eğitim Öğretim Yılı Başladı

2017- 2018 Eğitim- Öğretim Yılı Seydişehir'de başladı.

18.09.2017 17:34

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programı ilk olarak Atatürk anıtına Çelenk konulması başladı, daha sonra Atatürk ilkokulunda gerçekleştirilen törenle devam edildi.

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen Eğitim -öğretim yılı kutlama çelenk sunma programında Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve törene katılan öğretmenlere gül takdim ederek, eğitim yılında başarılar diledi .

Törene Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik ,  İlçe Müftüsü Kemal Demirel, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, STK örgüt temsilcileri, öğretmenler,öğrenciler ve velileri katıldı.

Açılış konuşmasında Atatürk İlkokulu Müdürü Mustafa Ceran okullarının gelişmesinde katkı sağlayan başta Kaymakam Aydın Erdoğan'a ve diğer emeği geçen herkese teşekkür etti.

Okul Müdürü Ceran ;" eğitime değer vermek , eğitimin olmazsa olmazları içerisine almak çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bunu başarabilen toplumlar ,toplumsal kalkınmayı diğer toplumlardan daha önce başarabilen toplumlardır. Dünyanın en kıymetli varlıkğı insandır. En önemli görevde bu kıymerli varlığın eğitilmesidir. Zor ama sonucu bir o kadar zevkli ve keyifli bir iştir"dedi.
Program minik öğrencilerin şiirlerini okuması ve halk oyunları ile son buldu .

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Seydişehir'de Eğitim Öğretim Yılı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement