Seyran Miçooğulları Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Seyran Miçooğulları Seçim Sonuçları

Seyran Miçooğulları Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti HATAY SAMANDAĞ belediye başkan adayı olan Seyran Miçooğulları isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23

31 Mart seçimlerinde İyi Parti HATAY SAMANDAĞ belediye başkan adayı olan Seyran Miçooğulları isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. HATAY SAMANDAĞ ilçesinde toplam 8 aday ile yarışan Seyran Miçooğulları isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti HATAY SAMANDAĞ adayı Seyran Miçooğulları kimdir? İyi Parti HATAY SAMANDAĞ adayı Seyran Miçooğulları yüzde kaç oy aldı?

Seyran Miçooğulları Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti HATAY SAMANDAĞ belediye başkan adayı olarak gösterilen Seyran Miçooğulları SAMANDAĞ ilçesinde % 3,13 oranında oy almıştır. SAMANDAĞ ilçesinde % 3,13 oranında oy olan Seyran Miçooğulları adlı İyi Parti adayı toplamda 2.047 adet oy sayısına ulaştı.

HATAY SAMANDAĞ ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Seyran Miçooğulları Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement