Siirt Bir Ses Derneği Örnek Bir Proje Başlattı - Son Dakika
Güncel

Siirt Bir Ses Derneği Örnek Bir Proje Başlattı

Siirt Bir Ses Derneği Örnek Bir Proje Başlattı

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın himaye ettiği Siirt Bir Ses Ver Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kırsal kesimde yaşayan öğrencileri ilde ağırlıyor.

20.12.2013 10:46  Güncelleme: 17:20

Onursal başkanlığını Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın, başkanlığını ise, Vali Yardımcısı Bahadır Yörük'ün yaptığı Siirt'te Bir Ses Ver Derneği, Şirvan ilçesinden 100 çocuğu Siirt'te ağırladı.

Kısa bir süre önce kurulan Siirt Bir Ses Ver Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği toplumda sosyal içerikli projeleri hayata geçirerek, ses getirmeye devam ediyor. Şirvan İlçesinden 100 öğrenciyi il merkezinde misafir eden Dernek yöneticileri, öğrenci ve öğretmenlerle yemekte buluştu.

Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın, Şirvan ilçemizden bizlere misafir olan 100 öğrenciyi burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, sosyal içerikli bu tür projelerle ağırlık vereceklerini söyledi.

SİİRT VALİSİ AHMET AYDIN'IN HİMAYE ETTİĞİ PROJE TÜRKİYE'YE ÖRNEK NİTELİĞİNDE

Dernek başkanı Vali Yardımcısı Bahadır Yörük ise, "Toplumda, sosyal ve ekonomik riski bulunan vatandaşlarımıza hizmet adına, dernek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Şirvan ilçemizden 100 çocuğumuzu misafir ediyoruz. Misafir öğrencilerimizin her birine 50 TL'lik hediye çeki verdik. Yemekten sonra hediye ettiğimiz çekle öğrencilerimiz gönüllerince alış-veriş yapabilecekler. Ayrıca her öğrencimize kişisel bakım seti de hediye edeceğiz. Bizim amacımız, burada öğrencilerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmaktır. Öğrencilerimizi hayata daha iyi hazırlamaktır. Dernek yönetimi olarak, diğer beş ilçemizdeki çocuklarımızı da ileriki tarihlerde il merkezinde misafir etmeyi hedefliyoruz. Bu proje sosyal ve kültürel yönüyle Türkiye'ye örnek gösterilebilecek niteliktedir." dedi.

Sıcak ve samimi bir sohbet eşliğinde devam eden yemeğin ardından, çocuklar il merkezinde öğretmenleri refakatinde çeşitli Avm'lerde bulunan mağazalardan alışveriş yaparak, gönüllerince eğlendiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt Bir Ses Derneği Örnek Bir Proje Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement