Siirt Fadıl Akgündüz, Siirt'ten Bağımsız Milletvekili Adaylığı Başvurusu Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Siirt Fadıl Akgündüz, Siirt'ten Bağımsız Milletvekili Adaylığı Başvurusu Yaptı

Siirt Fadıl Akgündüz, Siirt\'ten Bağımsız Milletvekili Adaylığı Başvurusu Yaptı
02.04.2015 18:10

Fadıl Akgündüz, Siirt'ten bağımsız milletvekili adaylığı başvurusu yaptı İşadamı Fadıl Akgündüz, 7 Haziran genel seçimlerinde Siirt'ten bağımsız milletvekili adaylığı için dün avukatı aracılağıyla başvuru yaptı.

Fadıl Akgündüz, Siirt'ten bağımsız milletvekili adaylığı başvurusu yaptı

İşadamı Fadıl Akgündüz, 7 Haziran genel seçimlerinde Siirt'ten bağımsız milletvekili adaylığı için dün avukatı aracılağıyla başvuru yaptı.

Siirtli işadamı Fadıl Akgündüz avukatı aracılığı ile bağımsız milletvekili adaylık başvurusu yaptı. Akgündüz adına Siirtte gelen avukatı Umut Erkan Kement'in dün akşam saatlerine doğru Siirt Seçim Kurulu'na giderek bağımsız adaylığı için başvurduğu öğrenildi.

Fadıl Akgündüz, 2002'de Siirt'ten bağımsız milletvekili seçilmişti. Yüksek Seçim Kurulu'nun Siirt seçimlerini iptal etmesiyle milletvekilliği ve dokunulmazlığı düşen Akgündüz yargılandığı bir dava nedeniyle tutuklanmıştı. Fadıl Akgündüz, 15 ay sonra kefaletle serbest kalmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt Fadıl Akgündüz, Siirt'ten Bağımsız Milletvekili Adaylığı Başvurusu Yaptı - Son Dakika


Advertisement