Siirt'te Anlamlı Annler Günü Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Anlamlı Annler Günü Kutlaması

Siirt\'te Anlamlı Annler Günü Kutlaması

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında Ülke genelinde kutlanan "Anneler Günü" Siirt' te de çeşitli etkinliklerde kutlandı.

14.05.2012 23:14  Güncelleme: 23:13

Vali Musa Çolak'ın eşi Gülsüm Çolak öncülüğünde düzenlenen Anneler Günü etkinliği, 21 Eylül 2011 tarihinde, terör örgütü tarafından yapılan hain saldırı sonucu yaşamlarını yitiren kızların anneleri, Esmer Evin, Kevser Çekin ve Ayşe Olgaç yılın anneleri seçildi.

Siirt Öğretmenevi salonunda düzenlenen "Anneler Günü" etkinliğinde; bir konuşma yapan Gülsüm Çolak,"İlimizde bölücü terör örgütü tarafından haince yapılan saldırı sonucu yaşamlarını yitiren masum ve suçsuz genç kızlarımızı buradan bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum.

Ailelerine sabır diliyorum. İlimizde Anneler günü münasebetiyle yaşamlarını yitiren genç kızlarımızın anneleri, bu yıl yılın anneleri seçilmeleri çok anlamlıdır.Ben Kendilerinin anneler gününü, en samimi duygularımla kutluyorum, ellerinden saygıyla öpüyorum.Acılarını yürekten paylaşıyorum." dedi.

Vali eşi Gülsüm Çolak, yılın anneleri seçilen, Esmer Evin, Kevser Çekin ve Ayşe Olgaç'ın üzüntü ve acılarını paylaşarak,kendilerine günün anısına, çeşitli hediyeler vererek, annelerin ellerinden öptü.

Terör örgütünü kınayan Vali eşi Gülsüm Çolak, "Allah böyle acıları bir daha bizlere yaşatmasın.Terörün vahşice, haince işlediği cinayetleri bir anne olarak, şiddetle, nefretle kınıyor ve lanetliyorum.İlimizde cereyan eden bu olay, tüm Siirtlileri ve tüm ülkemizi derin bir yasa boğdu. Bu duygularımla tüm annelerin ellerinden saygıyla öpüyor, Anneler gününü kutluyorum." diye konuştu.

"Anneler günü" ile ilgili şiirler okunmasının ardından, Gülsüm Çolak ve beraberindekiler, Programdan ayrılan Yılın Annlerini kapıda uğurladı.Daha sonra Programa katılan davetlilere, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Anneler Günü etkinliğine, Vali eşi Gülsüm Çolak, Garnizon Komutanı eşi Sibel Eken, Siirt Cumhuriyet başsavcı eşi Fatma Bayar, Adalet Komisyon Başkanın eşi Asiye Taze, İl Emniyet Müdürü eşi Nurdan Güven, Polis Okulu Müdürü eşi Hülya Aslancı Sağlık müdürü eşi Esra Ömür ve çok sayıda davetli katıldı.

Dipnot: 21 Eylül 2011 tarihinde, Siirt Polis Okulu yolunda;İlimizde meydana gelen ve bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırı sonucu; Nergiz Evin, Zeynep Evin, Nurrcan Olgaç ve Kevser Çekin yaşamlarını yitirmişlerdi. Nuran Evin ve Gülcan Olgaç ise yaralanmışlardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt'te Anlamlı Annler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement