Siirt'te Yüksek Gerilim Hattının Çarptığı 3 İşçi Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Yüksek Gerilim Hattının Çarptığı 3 İşçi Ağır Yaralandı

Siirt\'te Yüksek Gerilim Hattının Çarptığı 3 İşçi Ağır Yaralandı

Siirt Sanayi Sitesi'nde bir aracın üzerine yerleştirilmek istenen metal bagajlığın yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu, 3 işçi ağır yaralandı.

11.11.2012 17:07

Siirt Sanayi Sitesi'nde bir aracın üzerine yerleştirilmek istenen metal bagajlığın yüksek gerilim hattına temas etmesi sonucu, 3 işçi ağır yaralandı.

Sanayi sitesinde bir oto servis tamirhanesinin damında bulunan metal bagajı minibüsün üzerine yerleştirmek isteyen, 3 kişi bagajın yakınından geçen yüksek gerilim hattına kapıldı. Ağır yaralanan Maşuk Uysal, Mahsun Uysal ve Mehmet Şen olay yerine çağırılan ambulanslar ile Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sanayi sitesi içerisinde yüksek gelirim hatlarının alçak olmasından dolayı zaman zaman kamponların temas ettiğni belirten Mahsur Ertaş, "Bu gün üç arkadaşımız aracın üzerine bir demir parçası yerleştirmek isterken alçaktan geçen yüksek gelirim hattının çarpması sonucu ağır yaralandı. Daha önce de sanayi sitesi içerisinden alçaktan geçen yüksek gerilim hatları nedeniyle sorunlar yaşanıyordu. Bunu defalarca yetkililere ilettik, ama kimse dikkate almadı. Bunun dikkate alınması için illaki ölümlü kazaların mı olması gerekiyor?" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt'te Yüksek Gerilim Hattının Çarptığı 3 İşçi Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement