Siirt Valisi Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Siirt Valisi Esnafı Ziyaret Etti

Siirt Valisi Esnafı Ziyaret Etti

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, kentteki olaylarda işyerleri zarar gören esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

10.10.2014 15:31

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, kentteki  olaylarda işyerleri zarar gören esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali Tutulmaz, zarar tespit çalışmalarına başlandığını söyledi.

Siirt kent merkezinde 4 gün devam eden olaylardan sonra Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Siirt Ticaret Odası Başkanvekili Nedim Kuzu ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Rıfat Ayyıldız ile birlikte olayların yoğun yaşandığı Cumhuriyet ve Aydınlar caddesi üzerindeki esnafı gezdi. 200'e yakın işyerini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, esnafa geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali Tutulmaz, kentte olaylar sırasında meydana gelen zararın tespti konusunda çalışmalara başlandığını söyledi.

Vali Tutulmaz ve beraberindekiler daha sonra saldırıya uğrayan Hastane caddesi üzerindeki Yeni Mahalle Polis Karakolu'nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

KUYUMCUDAN 1 KİLO 400 GRAM ALTIN ÇALINMIŞ

Bu arada, Siirt kent merkezinde yaşanan olaylar sırasında göstericilerin bazı kuyumcu dükkanlarına girdiği ortaya çıktı. Kentte dün yaşanan olaylar sırasında Batı Mahallesi'nde bulunan Kuyumcular çarşısına gelern bir grubun Suat Eroğlu'na ait kuyumcu dükkanına girerek kırdığı kasada bulunan 1 kilo 400 gram altını çaldıktan sonra işyerini ateşe verdiği ortaya çıktı.

Kuyumcu Suat Eroğlu, zararının karşılanmasını istedi.

- Siirt

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt Valisi Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement