Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, köy ve mahalle muhtarlarıyla görüşmelerine devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, köy ve mahalle muhtarlarıyla görüşmelerine devam ediyor

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, köy ve mahalle muhtarlarıyla görüşmelerine devam ediyor

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı görüşmeleri sürdürüyor. Hacıbektaşoğlu, Şirvan ilçesinin Belençay köyü muhtarı Abdurrahman Güncüm'ü kabul etti ve köy ile ilgili taleplerini dinledi. Hacıbektaşoğlu, köylerin ihtiyaçlarını tespit etmek ve sorunları çözmek amacıyla muhtarlarla bir araya gelmeye devam edeceğini belirtti. Muhtar Güncüm ise Hacıbektaşoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

24.07.2023 16:22

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptığı görüşmeleri sürdürüyor.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Hacıbektaşoğlu, Şirvan ilçesinin Belençay köyü muhtarı Abdurrahman Güncüm'ü kabul etti.

Hacıbektaşoğlu, makamda gerçekleşen görüşmede Güncüm'ün köy ile ilgili ilettiği talepleri dinledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hacıbektaşoğlu, köylerin ihtiyaçlarını tespit etmek, sorun ve talepleri hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturmak amacıyla muhtarlarla bir araya gelmeyi sürdüreceğini belirtti.

Muhtar Güncüm de desteklerinden dolayı Hacıbektaşoğlu'na teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, köy ve mahalle muhtarlarıyla görüşmelerine devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement