Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak ve dernek üyeleri Siirt'te yeni atanan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Şenol Yeloğlu'nu ve Vali Yardımcısı Bahadır Yörük'ü makamlarında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar dilediler.
Derneğin amacı çalışması hakkında Albay Yeloğlu'na bilgi veren, Dernek Başkanı Atilla Durak, İl Jandarma Alay Komutanlığının yaptığı etkinliklerinin gazetecilere zamanında ve anında bilgi verilmesi için Albay Şenol Yeloğlu'ndan destek istedi. Gerekli desteğin verileceğini açıklayan, Şenol Yeloğlu; Jandarmanın çalışmalarının kamuoyunda bilinmesi için gerekli birimleri bu konuda daha hassas olması için uyaracaklarını açıkladı.
İl Jandarma Alay Komutanı ile hatıra fotoğrafı çeken Gazeteciler, daha sonra ilimize geçen aylar içinde atanan Vali Vekili ve Vali Yardımcı Bahadır Yörük'ü ziyaret etti. Makamında gerçekleşen ziyarette, konuşan Yörük Siirt'te olduğundan dolayı çok memnun olduğunu ve geldiği günden beri yoğun bir tempo içerisinde olduğunu açıkladı.
Siirt'te yapılan karayolları çalışmalarını hakkından takip ettiğini belirten Vali Yardımcısı Bahadır Yörük "Biz Valilik olarak Karayolları ile ilgili gerekli çalışmaları yapmaktayız, Siirt'te yapımı devam eden yol çalışmalarının aksamaması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
Muhabir: M. Yücel DURAK
Son Dakika › Güncel › Siirtli Gazeteciler 'den Hoş Geldin Ziyareti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.