Silivri'de 3'ü Çocuk 5 Kaçak Göçmen Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Silivri'de 3'ü Çocuk 5 Kaçak Göçmen Yakalandı

Silivri\'de 3\'ü Çocuk 5 Kaçak Göçmen Yakalandı
28.01.2017 04:18  Güncelleme: 09:12

Silivri'de, bir tekne ile kaçak yollarla yurt dışına çıkmak isteyen yabancı uyruklu 3'ü çocuk 5 kişi gözaltına alındı. Tanıklardan biri, 300-400 kaçak göçmen gördüğünü söyledi.

Silivri'de, bir tekne ile kaçak yollarla yurt dışına çıkmak isteyen yabancı uyruklu 5 kişi gözaltına alındı

POLİS İHBAR ALDI

Silivri Merkez Mahallesi'nde bulunan iskeleye otobüslerle gelip tekneye binen kaçak göçmenler olduğu ihbarı üzerine polis harekete geçti.

Silivri'de 3'ü Çocuk 5 Kaçak Göçmen Yakalandı

3'Ü ÇOCUK 5 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI

Olay yerine sevk edilen ekipler iskelede 3'ü çocuk 5 kişilik bir aileyi gözaltına aldı. Polis, bir teknenin bazı kaçak göçmenleri alarak yoluna devam ettiği bilgisi üzerine, Sahil Güvenlik ve Deniz polisiyle irtibata geçti. Deniz polisi ile Sahil Güvenlik ekiplerinin tekneyi arama çalışması başlattı.

2 ÇOCUĞUN EPİLEPSİ HASTASI OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Gözaltına alınan 5 kişiden iki çocuğunun epilepsi hastası olduğu öğrenildi. Kaçak göçmenler, Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Şehit Emin İpşir Polis Merkezine götürüldü.

Silivri'de 3'ü Çocuk 5 Kaçak Göçmen Yakalandı

"KAÇAK GİTMEYE ÇALIŞAN 300 400 KİŞİ VARDI"

Bir yazlık sitede gece bekçiliği yapan Burhanettin Özkurt, "Mülteciler buradan binmeye çalıştı tekneye. Yaklaşık 350-400 kişi vardı. Otobüslerle buraya gelip kapıdan içeri girip iskelenin oraya gittiler. Gemide buraya yanaşmıştı. Alabildiklerini aldılar, alamadıkları da sağa sola kaçtılar. " dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silivri'de 3'ü Çocuk 5 Kaçak Göçmen Yakalandı - Son Dakika


Advertisement