Otomobil Sürücüsü, Yol Verme Tartışması Yaşadığı TIR Şoförüne Ateş Açtı! O Anlar Kamerada - Son Dakika
Güncel

Otomobil Sürücüsü, Yol Verme Tartışması Yaşadığı TIR Şoförüne Ateş Açtı! O Anlar Kamerada

İstanbul'un Silivri ilçesinde, otomobil sürücüsü, trafikte yol verme tartışmasına girdiği TIR sürücüsünü silahla ateş ederek yaraladı. Saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

30.10.2018 23:48  Güncelleme: 14:25

İstanbul'un Silivri ilçesinde, seyir halindeki otomobil sürücüsü ile TIR sürücüsü arasında yol verme tartışması çıktı. Otomobil sürücüsü, aracından inip yanına doğru gelen TIR sürücüsüne aracının içinden ateş ederek, TIR sürücüsünü yaraladı.

Otomobil Sürücüsü, Yol Verme Tartışması Yaşadığı TIR Şoförüne Ateş Açtı! O Anlar Kamerada

YOL VERME YÜZÜNDEN İKİ SÜRÜCÜ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, geçen hafta Selimpaşa D-100 Karayolu Tekirdağ istikametinde meydana geldi. Yolda seyir halinde olan bir otomobilin sürücüsü ile konteynır taşıyan TIR sürücüsü arasında trafikte yol verme yüzünden tartışma yaşandı. Tartışma sırasında TIR sürücüsü, durdurduğu aracından inerek otomobile yaklaştı. Bu sırada otomobilin sürücüsü, aracının içerisinden ateş ederek TIR sürücüsünü karnından yaraladı.

YARALANAN TIR SÜRÜCÜSÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan TIR sürücüsü yere yığılırken, otomobil sürücüsü aracıyla kaçtı. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, adı öğrenilemeyen TIR sürücüsünü hastaneye kaldırdı.

Otomobil Sürücüsü, Yol Verme Tartışması Yaşadığı TIR Şoförüne Ateş Açtı! O Anlar Kamerada

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ, TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis olayla ilgili yaptığı çalışmanın ardından güvenlik kamera görüntülerinden tespit ettiği şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Adı açıklanmayan şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otomobil Sürücüsü, Yol Verme Tartışması Yaşadığı TIR Şoförüne Ateş Açtı! O Anlar Kamerada

OLAY ANI KAMERADA

Olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, seyir halindeki otomobil ve TIR görülürken, TIR sürücüsünün aracını durdurarak otomobile yaklaştığı, vurulan TIR sürücüsünün bir süre sonra yere yığıldığı ve otomobilin hareket ederek sağa sapıp ortadan kaybolduğu görülüyor.

Otomobil Sürücüsü, Yol Verme Tartışması Yaşadığı TIR Şoförüne Ateş Açtı! O Anlar Kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Sürücüsü, Yol Verme Tartışması Yaşadığı TIR Şoförüne Ateş Açtı! O Anlar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • metin: Herkeste silah var daha bunlar iyi günlerimiz kardeş toplatacaksın tüm silahları okuma yazması olmayan milyonlarca insanda silah var artık sokaklarda korkar hale geldik nereden bir eroinci esrarkeş veya katil çıkacak diye korkuyoruz kendini bilen insanlar erkenden evine çoluk çoçuğunun yanına koşuyor ne olacak çoçuklarımızı ekmeğe gönderiyoruz gözümüz yollarda kalıyor acaba bir şey olacakmı dıye 7 0 Yanıtla
  • Aresma: Yalan haber adam tutuklanmadi tutuksuz yargılanıyor. Ben vurulan kişinin yakınıyım.bu nasıl adalet sistemi .biz 1.5 aydır hastanede uğraşıyoruz. O kişi dışarda elini kolunu sallayarak geziyor.sizide kınıyorum haberi doğru yazmadığınız için.burada olay asıl o kişinin tutuklamamış olması haber olmalı. 1 6 Yanıtla
  • caner : konsoloslukta adam doğruyolar ülkede bu normal bir olay ülkede ekonomi bitik güvenlik yok insanlar yakındır birbirlerine düşer yağma kavga iç karışıklık 4 2 Yanıtla
  • TIRCI: TIR ŞÖFORU NEDEN İNER KUSUR TEK TARAFDA DEGIL 3 2 Yanıtla
  • Tırcı osmaaa: Adam gibi bir savcı,birde dürüst bir hakim yeter bu işe 2 1 Yanıtla
  • A: Manyaklara ehliyet verilmesin. 3 0 Yanıtla
  • ASK FENERİ: ağır tarik olabilir 1 0 Yanıtla
  • kara: adı neden açıklanmıyor kafam ona takıldı 0 1 Yanıtla
  • VATAN: Taksiyi kullanan vurduktan sonra kurallara uyuyor sinyal verip sağa giriyor. :)) 0 0 Yanıtla

Advertisement