SinemaTV'de Soysuzlar Çetesi - Son Dakika
Güncel

SinemaTV'de Soysuzlar Çetesi

SinemaTV\'de Soysuzlar Çetesi

SinemaTV D-Smart 7. kanalda, Teledünya 11. kanalda ve aynı anda SinemaTV HD'de D-Smart 7. kanalda ve Teledünya 9. kanalda izleyebilirsiniz

08.10.2011 07:46

INGLORIOUS BASTERDS

Quentin Tarantino'dan bol ödüllü bir savaş komedisi… Özellikle Christoph Waltz'un performansına dikkat! Bu filmdeki 'arıza' Nazi albayı rolü Waltz'a, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ı getirmişti.

Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent), Fransa'nın Alman orduları tarafından işgali sırasında ailesinin Albay Hans Landa (Christoph Waltz) tarafından katledilişine tanık olur. Katliamdan kaçmayı başaran Shosanna, Paris'e yerleşir ve sinema salonu işletmecisi olarak kendine yeni bir kimlik edinir. Bu arada Teğmen Aldo Raine (Brad Pitt), Naziler'e yönelik intikam eylemlerini organize etmek için Yahudi kökenli Amerikalı bir grup askeri bir araya getirmiştir. Üçüncü Reich'ın liderlerini öldürmeyi amaçlayan bu gruba, ünlü Alman film yıldızı Bridget von Hammersmark (Diane Kruger) da katılır. Shosanna'nın kendi intikam planını devreye sokmasıyla birlikte hepsinin kaderi aynı noktada kesişecektir.

Ailesi Nazilerce katledildi

Tek amacı intikam

Nazilerin peşinde silahlı bir grup

Hepsinin kaderi o binada kesişecek

Tür: Macera, Savaş

Yönetmen: Quentin Tarantino

Yapım: 2009

Oyuncular: Brad Pitt, Mélanie Laurent, Christoph Waltz, Eli Roth

Yayın Saati:21.00

Yayın Tarihi:11 Ekim Salı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SinemaTV'de Soysuzlar Çetesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement