Sıra Dışı Keman Virtüözü Nigel Kennedy Bu Defa Bach Yorumlayacak - Son Dakika
Güncel

Sıra Dışı Keman Virtüözü Nigel Kennedy Bu Defa Bach Yorumlayacak

Sıra Dışı Keman Virtüözü Nigel Kennedy Bu Defa Bach Yorumlayacak

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Kasım ayında dünyaca ünlü bir müzik dehasını sahnesinde ağırlıyor...

30.09.2015 10:41  Güncelleme: 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Benzersiz yeteneği ve geniş kitlelere sunduğu performansıyla müziğe yeni bir bakış açısı kazandıran ünlü keman virtüözü Nigel Kennedy, 13 Kasım'da ''Bach Meets Kennedy'' konseriyle  Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Sahnesi'nde olacak.

Müzikte çeşitlilik felsefesiyle hareket eden ve değişik stilleri birbirine harmanlayarak dinleyiciyi hem şaşırtan hem büyüleyen Kennedy, Johann Sebastian Bach'ın en bilinen eserlerini kendine has tarzıyla sunacak. Sanatçı; klasik müziğe gitar, davul ve kontrabas ekleyerek, dinleyicileri baroktan, caza, rock müzikten modern bir tarza doğru tatlı bir yoculuğa çıkaracak.

Dünya basınında Nigel Kennedy'e övgüler

Dünyaca ünlü virtüözün Avrupa turneleri sonrası dünya basınında yer alan değerlendirmeler, Kennedy'nin ustalığını vurgular nitelikte...

Golden Plac: "Kennedy'nin enstrümanlar konusundaki yetkinliği belgelerle de kanıtlanmıştır ancak asıl dehası, Bach'ın müziğinin teknik virtüözlükten ve ruhsuz matematiksel çıkarımlardan ibaret olduğunu düşünen burnu havada görüşü reddetmesinde yatmaktadır."

London Jazz News: "Kennedy'nin Bach'ı felsefi ve tutkuludur. Caz usulüyle renklendirdiği yorumları Bach'ın müziğini teorisine gölge düşürmeden güzelleştirerek birinci sınıf bir orkestra tarafından salondakilerin beğeneceği bir şekilde sunuluyor." şeklinde tarif ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sıra Dışı Keman Virtüözü Nigel Kennedy Bu Defa Bach Yorumlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement