Şırnak'ta Feci Kaza: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Feci Kaza: 2 Ölü, 3 Yaralı

Şırnak\'ta Feci Kaza: 2 Ölü, 3 Yaralı

Şırnak'ın İdil ilçesinde hatalı sollama sonucu meydana gelen, üç aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

10.03.2012 13:19  Güncelleme: 09:33

Şırnak'ın İdil ilçesinde hatalı sollama sonucu meydana gelen, üç aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

İdil eski Tarım Müdürü, 55 yaşındaki Beşir Yalçın, kendisine ait 33 HV 242 plakalı otomobil ile İdil'den Mardin'in Midyat ilçesine giderken karşı yönden gelen, Faruk Yaman yönetimindeki 34 UIS 82 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan iki otomobil daha sonra kamyon ile çarpıştı. Kazada, paramparça olan arabanın sürücüsü Beşir Yalçın ile yanında oturan Ali Olam (60) olay yerinde hayatını kaybetti.

İddiaya göre Beşir Yalçın'ın aracı ile çarpışan Faruk Yaman, kamyonu hatalı bir şekilde solluyordu. Kaza da bu sebeple yaşandı.

Kazaya karışan araçta bulunan 35 yaşındaki Naciye Yaman ve 36 yaşındaki Yusuf Mikbay ile 35 yaşındaki Faruk Yaman ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla İdil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Faruk Yaman'sa Cizre Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Eski müdür Yalçın'ın, araçta sıkışan cesedi, yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından vinç yardımıyla çıkarılırken ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Kazadan yaralanmadan kurtulan kamyon şoförünün, kazayla ilgili ifadesine başvurulurken olay yerine gelen savcının da soruşturma başlattığı bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Feci Kaza: 2 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement