
Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, ülke genelinde meydana gelen olayları değerlendirirken, "Hiç tasvip etmediğimiz bayrağa, büstlere, esnafa saldırıyı asla Kürt halkı tasvip etmedi, etmeyecektir" dedi.
Ülkenin yanıbaşında bir halkın katledildiğini, bu nedenle barışseverlerin alana indiğini ifade eden Sakık, şöyle devam etti:
"Biz alanlara çıktık sesimizi yükseltirken yine bilinmeyen bir el sokakları tetikledi. Sokakları cehenneme çevirdi. Oysaki biz bir mağdur halkın evlatlarıyız. Mağdur olan insanlar kimseyi asla mağdur etmemelidir. Bizim dışımızda tasvip etmediğimiz olaylar gelişti. Bundan sonra bütün halkımızı daha çok bu alanlarda seslerini yükseltmeye davet ediyoruz. Bu komplo teorileri ile içimize sızan insanlara karşıda çok dikkatli olacağız. Hiç tasvip etmediğimiz bayrağa saldırı, büstlere saldırı, esnafa saldırıyı asla Kürt halkı dünde de bugünde tasvip etmedi, etmeyecektir. Mağdurlar birleşerek zalimlere karşı bir set oluşturmalıdır."
- Ağrı
Son Dakika › Güncel › Sırrı Sakık: Bayrağa, Büstlere, Esnafa Saldırıyı Asla Kürt Halkı Tasvip Etmedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.