Sivasspor'un Eski Başkanı Nusret Akça Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Sivasspor'un Eski Başkanı Nusret Akça Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sivasspor\'un Eski Başkanı Nusret Akça Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sivasspor'un eski başkanı Nusret Akça son yolculuğuna uğurlandı Medicana Sivasspor'un kurucularından olan ve 3 dönem başkanlığını yapan Nusret Akça son yolculuğuna uğurlandı.

11.06.2015 14:49

Sivasspor'un eski başkanı Nusret Akça son yolculuğuna uğurlandı

Medicana Sivasspor'un kurucularından olan ve 3 dönem başkanlığını yapan Nusret Akça son yolculuğuna uğurlandı. Sivassporlu eski futbolcular Akça'yı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Medicana Sivasspor'un kurucularından, kulüpte üç dönem başkanlık yapan ve genel kaptanlık görevini de üstlenen 90 yaşındaki Nusret Akça, 4 Şubat'ta felç geçirerek Medicana Sivas Hastanesi'ne kaldırıldı.,

Tedavi gördüğü hastaneden bir süre önce taburcu edilen Akça, geçtiğiğmiz günlerde rahatsızlanarak tekrar aynı hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan Nusret Akça, dün hayatını kaybetti. Nusret Akça, bu gün öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazını ardından Yukarı Tekke Aile Mezarlığı'na defnedildi.

Nusret Akça'nın cenaze namazına Sivas Valisi Alim Barut, Sivas Belediye Başkan Vekili Erdal Karaca ve Sivassporlu eski futbolcular katıldı. Medicana Sivasspor'u temsilen ise Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Topal cenazede yer aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivasspor'un Eski Başkanı Nusret Akça Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement