Sivil Olduğunu Söyleyen Terörist Silahlı Saldırılara Katılmış - Son Dakika
Güncel

Sivil Olduğunu Söyleyen Terörist Silahlı Saldırılara Katılmış

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teslim olan ve sivil olduğunu söyleyen Osman Uçar'ın, terör örgütünün düzenlediği silahlı eylemlere katıldığı ortaya çıktı.

31.05.2016 11:07  Güncelleme: 14:32

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 27 Nisan tarihinde teslim olan ve alınan ifadesinde sivil olduğunu söyleyen Canfeda kod isimli Osman Uçar'ın yapılan sorgu ve incelemesinde terör örgütü üyesi olduğu belirlendi.

CANFEDA KOD ADLI TERÖRİST

Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Mardin'in Nusaybin ilçesinde 27 Nisan 2016 tarihinde teslim olan ve kendisiyle yapılan ilk görüşmede, sivil olduğunu ve yasağın hemen başında Nusaybin'e geldiğini iddia eden Canfeda kod adlı Osman Uçar'ın yapılan sorgu ve incelemesinde azılı bir terörist olduğu tespit edildi.

KESKİN NİŞANCI

Yapılan incelemede Canfeda kod isimli Osman Uçar'ın, önceki yıllarda dağ kadrosunda terör örgütü adına yurt içi ve yurt dışında faaliyetlerde bulunduğu, silahlı eylemlere katıldığı, özel kuvvet eğitimi aldığı, kanas silahı kullandığı, Nusaybin'e gelerek terör örgütü adına yeni katılanlara eğitim verdiği, güvenlik kuvvetlerine yönelik silahlı eylemlerde bulunduğu tespit edildi.

TESLİM OLAN 42 PKK'LI TUTUKLANDI

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, 14 Mart'ta uygulanan sokağa çıkma yasağından sonra başlatılan operasyon kapsamında 27 Mayıs'ta güvenlik güçlerine teslim olan 42 PKK'lı terörist, bugün sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde, 10'u kadın 42 PKK'lı, alınan ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Nusaybin Sulh Ceza Hakimliği'nce TCK 302. Madde gereği 'Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak' ile TCK 314. Madde gereği 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçlarından tutuklanan 38 kişi, Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, 4 PKK'lının tedavisinin gözetim altında devam ettiği öğrenildi.

Sivil Olduğunu Söyleyen Terörist Silahlı Saldırılara Katılmış
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sivil Olduğunu Söyleyen Terörist Silahlı Saldırılara Katılmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Bonbon: Ulan bunların kamera arkası görüntüleri çıktı hepsii yalan nne utanmaz bir ülke 12 14 Yanıtla
  • diyarbakirli: toplu imha edilmeliler aldıkları nefes haram bunların evimizi başımıza yıktılar onlarında bu dünya başına yıkılır inşallah 11 1 Yanıtla
  • serdar: hep anı senaryo kandırıldık pişmanız pkk nın yeni takdigi af beleyecekler sonra şehirlerde teröristliğe devam 7 1 Yanıtla
  • malatya : oskar filmlerini aratmayan bir senaryoya imza atılmış. inandırıcı ama gerçek dışı bir senaryoo idare eder ehhh işteee ne olacak sonuçta oskar ödülü kolay alınmıyorr 3 4 Yanıtla
  • izmir: Bir film senaryusu daha yakinda kanal d de yönetmen RTC yardimci bin ali 4 3 Yanıtla
  • REALİST: DEMOKRAT KİMLİĞİNE BÜRÜNMÜŞ ROL KESEN DEMOKRATKLAR,HÜMANİST KİMLİĞİNE BÜRÜNMÜŞ HENDEK SİYASETİ GÜDEN FAŞİSTLER,IRKCI TERİMLERLE DEVLETİ FAŞİSTLİKLE SUÇLAYAN TAKSİMİ KIBLESİ İLAN EDEN VE GÖSTERİŞ İÇİN NAMAZ KILANLARIN OYUNLARIN BİTTİĞİNİ GÖSTEREN GÖRÜNTÜLERİ ALKIŞLIYORUM ..ORADA VE OLAY ÇIKARILAN TÜM BÖLEGERDE GÖREV YAPAN GÜVENLİK KUVVETLERİMİZ VE CANINI HİÇ DÜŞÜNMEDEN VEREN ŞEHİTLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.. 6 0 Yanıtla
  • Çarşamba: Bunlar zaten biliniyor :) ha akp ha pkk fark var mi ? 2 3 Yanıtla

Advertisement