Sokak Basketbolu Turnuvası Başladı - Son Dakika
Güncel

Sokak Basketbolu Turnuvası Başladı

Sokak Basketbolu Turnuvası Başladı

Mardin Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Sokak Basketbolu Turnuvası başladı.

15.10.2012 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dört gün sürecek olan turnuvanın başlama atışını Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu yaptı. Belediye Basketbol Sahasında yapılan turnuvanın ilk maçlarına ilgi çok büyüktü. Çocuklarının maçını tribünden izleyen ailelerin büyük heyecan yaşadığı gözlendi.

Gençlerin büyük ilgi gösterdiği turnuvaya; toplam 25 takım başvuru yaptı. Turnuvaya katılan tüm takımlara belediye tarafından basketbol forma-şortu dağıtıldı.

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, gençlere yapacakları halı sahanın müjdesini vererek; "İtfaiye binamızın yanındaki alana siz sevgili gençlerimiz için halı saha kuruyoruz. Çok yakında hizmete girecek. Turnuvaya yüksek katılımın olması, yapılan işin ne kadar isabetli olduğunu gösteriyor. Aileler, gençler, çocuklar herkes burada Mardin adına çok güzel bir manzara. Gençlerimize yönelik bu tip etkinliklerimiz devam edecektir. Amacımız spor yapmanın yanı sıra, gençleri bir araya getirip kaynaştırıp birleştirmek, birlik ve beraberliği sağlamaktır" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu turnuvanın açılış vuruşunu yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sokak Basketbolu Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement