Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki son dakika olayları - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki son dakika olayları

Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki son dakika olayları

Dünyada ve Türkiye'de yaşanan son dakika gelişmelerini sizler için derledik. Profilo resmen iflas etti, babasını öldüren 15 yaşındaki genç kızın söyledikleri kan dondurdu, Bakan Hulusi Akar'ın F- 16 hakkında açıklamada bulundu gibi haberler ve daha fazlasına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

16.11.2021 15:29  Güncelleme: 15:41

Gazeteci ve Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık, organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile konuştuğunu söyledi, Buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon gibi ev aletleri gibi ürünlerinin Türkiye'deki ilk üreticisi olan Profilo resmen iflas etti gibi gündemde yer alan son dakika olaylarına bu sayfadan erişebilirsiniz.

BAKAN AKAR, F-16 HAKKINDA KONUŞTU

Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki son dakika olayları

Milli Savunma Bakanı Akar TBMM'de konuştu. F-16 tedariki konusunda ABD'den olumsuz cevap gelmesi halinde Türkiye'nin çözümsüz olmadığını belirten Akar, "F-16'da ABD'nin tavrı olumsuz olursa Türkiye başka alternatifleri değerlendirecek" sözlerine yer verdi.

PROFİLO İFLAS ETTİ

Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki son dakika olayları

Buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon gibi ev aletleri gibi ürünlerinin Türkiye'deki ilk üreticisi olan Profilo resmen iflas etti. İstanbul Ticaret Mahkemesi, şirketin eski avukatı Sümer Altay'ın açtığı dava neticesinde bir döneme damga vuran firmanın iflasına karar verdi. Profilo'nun temeli, geçtiğimiz yıl hayata gözlerini yuman Türk sanayiinin kurucusu iş insanı Jak Kamhi tarafından 1954 yılında atılmıştı.

BABASINI ÖLDÜREN 15 YAŞINDAKİ GENÇ KIZIN İFADESİ KAN DONDURDU

Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki son dakika olayları

Kayseri'de, sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylan'ı bıçaklayarak öldürmekle suçlanan kızı C.C. hakkında, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Baba katili genç kızın ifadesinde, "Babamdan hiç sevgi göremezdim. 2 bıçak aldım. Babamı bıçaklamaya başladım. Babam yorganla engel olmaya çalıştı" ifadelerini kullandı.

TİP'Lİ AHMET ŞIK'TAN SEDAT PEKER AÇIKLAMASI

Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki son dakika olayları

Gazeteci ve Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık, organize suç örgütü lideri Sedat Peker ile konuştuğunu söyledi. Şık'ın anlattığına göre Peker, "Birleşip Arap Emirlikleri yetkilileri Türkiye'ye iade edilmeyeceğimin garantisini verdi" dedi.Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili ve gazeteci Ahmet Şık, FOX TV ekranlarında İsmail Küçükkaya'nın sunduğu programa konuk oldu. Programda organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in ifşaatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ahmet Şık, Peker'in ifşa, itiraf ve iddialarından hareketle TİP tarafından hazırlanan araştırma raporu 'Duvar'ı anlattı.

Son Dakika Güncel Son dakika gündem haberleri! Gündemdeki son dakika olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement