Son dakika haber! Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kovid-19 aşısına erişimde yaşanan küresel adaletsizliğin ve Afrika'nın mağduriyetinin farkındayız." - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haber! Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kovid-19 aşısına erişimde yaşanan küresel adaletsizliğin ve Afrika'nın mağduriyetinin farkındayız."

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Son dakika haber! Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kovid-19 aşısına erişimde yaşanan küresel adaletsizliğin ve Afrika\'nın mağduriyetinin farkındayız."
 Güncelleme: 

Son dakika haber... Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kovid-19 aşısına erişimde yaşanan küresel adaletsizliğin ve Afrika'nın mağduriyetinin farkındayız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kovid-19 aşısına erişimde yaşanan küresel adaletsizliğin ve Afrika'nın mağduriyetinin farkındayız."

Kaynak: AA

Advertisement