Son dakika haberleri! JANDARMANIN GÖZÜ KULAĞI 'KESKİN BURUNLAR' SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri! JANDARMANIN GÖZÜ KULAĞI 'KESKİN BURUNLAR' SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Son dakika haberlerine göre VAN İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görevli 37 dedektör köpek, birçok operasyonda ekiplerin en büyük yardımcısı oluyor.

07.10.2022 10:28  Güncelleme: 11:29

VAN İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görevli 37 dedektör köpek, birçok operasyonda ekiplerin en büyük yardımcısı oluyor. Narkotik, operasyon, iz takip, kadavra, bomba ve mayın arama köpekleri, farklı hassasiyet ve özellikleri ile dikkat çekiyor. Dedektör köpeklerden 'Foya', 'Hayta', 'Helva' ve 'Haşin', 2022'de katıldıkları operasyonlarda önemli başarı kazandırdı.

İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde 37 dedektör köpek, kırsalda terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonların yanı sıra uyuşturucu ticareti ve kaçakçılığın önlenmesinde etkin rol oynuyor. Jandarmadaki eğitmenlerince özel bakım ve eğitimleri tamamlanan köpekler, ekipler ile operasyonlarda görev alıyor; suç ve suçlulara göz açtırmıyor. Köpekler; narkotik, operasyon, iz takip, kadavra, bomba ve mayın arama köpekleri, farklı hassasiyet ve özellikleri ile katıldıkları operasyonlarda büyük başarılar kazandırıyor. 'Foya', 'Hayta', 'Helva' ve 'Haşin\

Son dakika haberleri! JANDARMANIN GÖZÜ KULAĞI \'KESKİN BURUNLAR\' SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri! JANDARMANIN GÖZÜ KULAĞI 'KESKİN BURUNLAR' SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement