Son dakika haber: Kongo Cumhuriyeti'nde maske takmayan kadının gözaltında ölmesi protesto edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haber: Kongo Cumhuriyeti'nde maske takmayan kadının gözaltında ölmesi protesto edildi

Son dakika haber: Kongo Cumhuriyeti\'nde maske takmayan kadının gözaltında ölmesi protesto edildi
06.10.2020 15:51  Güncelleme: 15:57

Son dakika habere göre Kongo Cumhuriyeti'nin Nkayi şehrinde, maske takmayan bir kadının gözaltına alındıktan sonra yaşamını yitirmesini protesto amacıyla gösteri düzenlendi.

Kongo Cumhuriyeti'nin Nkayi şehrinde, maske takmayan bir kadının gözaltına alındıktan sonra yaşamını yitirmesini protesto amacıyla gösteri düzenlendi.

Ulusal basındaki haberlerde, Nkayi'de yaşayan 22 yaşındaki Merveille Bazonzila'nın, maske takmadığı gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alınmasının ardından gördüğü şiddet sebebiyle yaşamını yitirdiği iddia edildi.

Epilepsi hastası genç kadının hayatını kaybetmesinden sonra Nkayi şehri sakinleri eylem yaptı.

Şehir merkezinde toplanan kalabalık, maskelerini yakarak, Bazonzila'nın katillerinin cezalandırılmasını talep etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Kongo Cumhuriyeti'nde maske takmayan kadının gözaltında ölmesi protesto edildi - Son Dakika


Advertisement