Ukrayna'nın başkenti Kiev'in kuzeybatısında bulunan ve Rus bombardımanları nedeniyle ağır hasar alarak kullanılamaz hale gelen Gostomel Askeri Havaalanında mayın temizleme çalışmaları başladı.
Rusya-Ukrayna savaşının ilk günlerinde Rusya'nın düzenlediği hava saldırıları sonucu ikiye ayrılan "Antonov An-225 Mriya" Gostomel Askeri Havaalanı hangarında bulunuyor. Havaalanı hangarında, yaşanan ağır çatışmalar sırasında yanmış çok sayıda tank ve diğer zırhlı araçların da enkazları yer alıyor.
Son Dakika › Güncel › Son dakika haberleri... Gostomel Askeri Havaalanında mayın temizleme çalışmaları başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.