GAZİANTEP OTOMOBİLLE KAMYONETE ÇARPTIĞI KAZADA YARALANAN TUBA KURTARILAMADI - Son Dakika
Son Dakika Logo

GAZİANTEP OTOMOBİLLE KAMYONETE ÇARPTIĞI KAZADA YARALANAN TUBA KURTARILAMADI

10.04.2021 13:53  Güncelleme: 15:33

GAZİANTEP'te, refüj düzenlemesi için bölgede bulunan kamyonete çarpan otomobilin sürücüsü Tuba Daloğlu (35), 14 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

GAZİANTEP'te, refüj düzenlemesi için bölgede bulunan kamyonete çarpan otomobilin sürücüsü Tuba Daloğlu (35), 14 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, 28 Mart'ta Yamaçtepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, refüj düzenlemesi için yola park edilen, belediyeye ait kamyonete, Tuba Daloğlu'nun kullandığı 27 EL 546 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle ön bölümü kamyonetin altına giren otomobildeki Daloğlu ve 4 kişi yaralandı. İhbarla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulanslarla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Sağlık durumu kritik olan Tuba Daloğlu, 14 gündür tedavi gördüğü hastanede, bu sabah yaşamını yitirdi. Evli ve 3 çocuk annesi olan Tuba Daloğlu'nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel GAZİANTEP OTOMOBİLLE KAMYONETE ÇARPTIĞI KAZADA YARALANAN TUBA KURTARILAMADI - Son Dakika


Advertisement