Sorgun'da "Eğitimli Nesillerle Güvenli Trafik" Projesi - Son Dakika
Güncel

Sorgun'da "Eğitimli Nesillerle Güvenli Trafik" Projesi

Sorgun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen "Eğitimli Nesillerle Güvenli Trafik" projesi kapsamındaki faaliyetler sürdürülüyor.

15.06.2016 11:57

Sorgun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen "Eğitimli Nesillerle Güvenli Trafik" projesi kapsamındaki faaliyetler sürdürülüyor.

İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğünün Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında finanse edilen Eğitimli Nesillerle Güvenli Trafik Projesi'ni ocak ayında hayata geçirmeye başladıklarını ve çalışmalarının kasımda sona ereceğini belirtti.

Özdemir, proje kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile üç ayrı satranç kursu açtıklarını dile getirdi. Kursa katılan ve başarıyla tamamlayan 75 öğrenciye satranç takımı hediye ettiklerini kaydeden Özdemir, "Mehmet Akif Ortaokulunda 4 ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik Sorgun geneli Satranç turnuvası yapıldı. Yapılan faaliyete 300'den fazla öğrenci ve veli katıldı. Turnuvada dereceye giren 6 öğrenciye, 6 bisiklet ve bisiklet kaskı hediye edilmek üzere hazırlandı. Yine aynı proje kapsamında, Türk Hava Kurumu ile Model Uçak Kursu açıldı. Toplam 20 öğrenciye Model Uçak Kursu verildi." diye konuştu.

Ayrıca Agahefendi, Milli Egemenlik ve Yeşilyurt İlkokullarında Trafik Eğitim Koridorları oluşturulduğunu ve buraların en kısa zamanda açılışının yapılacağını anlatan Özdemir, bunların dışında Ertuğrul Gazi, Özcan Yıldırım, Yunus Emre, Yavuz Selim, Fevzi Çakmak İlkokullarının kütüphanelerine destek olmak amacıyla 200'er kitap desteğinde bulunulduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sorgun'da 'Eğitimli Nesillerle Güvenli Trafik' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement