Sow Kaybetseydik Bizim İçin Çok Kötü Bir Durum Oluşabilirdi - Son Dakika
Güncel

Sow Kaybetseydik Bizim İçin Çok Kötü Bir Durum Oluşabilirdi

Sow Kaybetseydik Bizim İçin Çok Kötü Bir Durum Oluşabilirdi

Fenerbahçeli Alper, Webo ve Sow maç sonunda açıklamalarda bulundu.

05.04.2015 00:45

Fenerbahçeli Alper, Webo ve Sow maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçeli futbolcu Alper, maça iyi konsantre olduklarını belirterek, Rizespor'un iyi bir gidişi vardı. Son dört haftada 10 puan aldılar. Bizim maçımıza da iyi hazırlandıklarını biliyorduk. Bizim de derbiden sonra bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Çok iyi konsantre olduk. İyi futbol ve iyi skor ile de maçı kazandık. Mutluyuz. Bence şampiyonluk yarışı ligin sonuna kadar devam edecek. Bizim bugün şampiyonluk duruşu sergilediğimizi düşünüyorum. Şampiyonluğa olan inancımızı sahaya yansıttık. İnşallah sene sonunda ipi göğüsleyen biz olacağız dedi. Sow ise Ben bu maçın çok zor olacağını düşünüyordum. Bu maçın öneminin farkındaydık. Kaybetseydik bizim için çok kötü bir durum oluşabilirdi. Özellikle ilk 10 dakikada bulduğumuz iki gol maçı bizim için kolaylaştırdı diye konuştu. Webo da, Bu akşam bizim için maçın anahtarı ilk 10 dakikada attığımız iki gol oldu. Daha sonra biz ritmimizi yakaladık. Elde ettiğimiz galibiyetten dolayı çok mutluyuz. İyi bir Fenerbahçe izlettiğimizi düşünüyorum ifadelerini kullandı.

KALKAVAN BÖYLE BİR SONUÇ BEKLEMİYORDUK

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, beklemediklerini skor aldıklarını belirterek 7 dakikada oyun bitti. İki hata ile 2 gol yedik. Maç çok erken bitti. Böyle bir sonuç beklemiyorduk. Futbolda hata yapan bedelini ödüyor. Rakibimizi tebrik ediyoruz dedi.

OBRANİAK 'IN DURUMU İYİ

Çaykur Rizespor'un tecrübeli oyuncusu Obraniak karşılaşmanın 29'uncu dakikasında kendini iyi hissetmediği için oyun dışına çıktı. Hafta içerisinde gribal enfeksiyon geçiren ve baş dönmesi şikayeti yaşayan Obrabiak tedbir amacıyla Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Durumu iyi olan futbolcu sağlık kontrolünün ardından tesislere geri döndü. Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah futbolcunun bir anlık rahatsızlık yaşadığını ancak sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Ferah, Oyuncumuz hastanede kısa süreli bir sağlık kontrolünden sonra evine geçerek istirahat ediyor. Durumu iyi ifadelerini kullandı.

Görünütü Dökümü

-------------------------

-Maç sonu açıklamalar

Muhammet KAÇARRİZE, DHA

(Tür: Spor)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sow Kaybetseydik Bizim İçin Çok Kötü Bir Durum Oluşabilirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement