Spd Milletvekili Güngör Yılmaz'dan Taziye Mesajı - Son Dakika
Güncel

Spd Milletvekili Güngör Yılmaz'dan Taziye Mesajı

Spd Milletvekili Güngör Yılmaz\'dan Taziye Mesajı

Dha DIŞ HABER – Yakup ASKERZADEH - / HAMBURG DHA Hamburg Eyalet Parlamentosu Sosyal Demokrat Parti (SPD) Milletvekili Güngör Yılmaz Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili taziye mesajı yayınladı.

11.10.2015 15:36

Dha DIŞ HABER –

Yakup ASKERZADEH -/ HAMBURG DHA

Hamburg Eyalet Parlamentosu Sosyal Demokrat Parti (SPD) Milletvekili Güngör Yılmaz Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili taziye mesajı yayınladı. Güngör'ün mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Ankara'da aralarında Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Tabipleri Birliği, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) gibi çok sayıda sivil toplum örgütü ve partinin çağrısı üzerine PKK ve güvenlik güçleri arasındaki çatışma ortamının son bulması için, "Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi" başlığı altında yapılan barış mitingine yapılan ve en az 95 kişinin ölümüne ve yüzlercesinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırıyı şiddetle lanetliyor, katliamda hayatını yitirenlerin yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Haziran seçimleri sonrası ardı arkası kesilmeyen şiddet ve terör olaylarının en kanlısı olan Ankara saldırısı, biz yurt dışında yaşayan Türkiye kökenlileri derinden üzmektedir. Köklerimizin bulunduğu Türkiye'de, devletin kanlı şiddet olaylarının önünü kesememesi, üst üste birbirinden korkunç saldırıların yaşanması, onlarca insanın hayatını kaybetmesi çok üzücü ve bir o kadar da düşündürücü. Sadece Türkiye halkı değil, terörü lanetleyen tüm Dünya, hükümetten, güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde olduğu başkentin merkezinde, insan ve insanlık düşmanı teröristlerin nasıl bu çapta korkunç bir katliamı gerçekleştirebildiklerini ve destekleyenlerini tüm bağlantılarıyla ortaya çıkarmasını beklemektedir. Aksi takdirde yurttaşlarının can güvenliğinden sorumlu olan devlet, terör saldırısının vebalinden kurtulamaz".

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Spd Milletvekili Güngör Yılmaz'dan Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement