Sporcu Başkan Spor Tırı'nda - Son Dakika
Güncel

Sporcu Başkan Spor Tırı'nda

Sporcu Başkan Spor Tırı\'nda

Başkan Ergün, çocuklarla birlikte penaltı atışı kullandı, basket atışı yaptı.

06.04.2013 14:29

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun' sloganıyla yurt genelinde gençlere sporda dostluğun anlatılması amacıyla yola çıkardığı Spor Tırı'nı ziyaret etti. Başkan Ergün, çocuklarla birlikte penaltı atışı kullandı, basket atışı yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Doğu ve Batı olarak yurt genelinde yola çıkardığı Spor Tırı'nın durağı, Manisa oldu. Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan spor tırını Vali Vekili Necmettin Yalınalp, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süreyya Sürücüoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İsmail Aydın ve Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Deniz ziyaret etti. Spor Tırı'nı gezen ve geçmişten bugüne kadar kazanılan başarılar ve milli sporcularımızın fotoğraflarının yer aldığı sergiyi inceleyen Vali Vekili Necmettin Yalınalp ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün, spor tırı anı defterini de imzaladı.

Protokolden penaltı atışı

Anı defterini imzaladıktan sonra kısa bir konuşma yapan Vali Vekili Necmettin Yalınalp, "Spor Tırı'mız 19 Mayıs Stadyumu'na kurulacaktı. Ama spordan gelen Belediye Başkanımızın destekleriyle daha hareketli olan Cumhuriyet Meydanı'na kuruldu. Ben Gençlik ve Spor Bakanlığımız'a ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. Konuşması nedeniyle Yalınalp'a teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu belirterek, "Sporun içinden gelen bir isim olarak sizleri spor yapmaya davet ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Yalınalp ve Ergün, meydana kurulan minyatür futbol sahasında penaltı atışı, basketbol sahasında da basket atışı yaptılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sporcu Başkan Spor Tırı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement