Sportif Babalara Cepli Ayakkabı - Son Dakika
Güncel

Sportif Babalara Cepli Ayakkabı

Sportif Babalara Cepli Ayakkabı

Dünyanın İlk Cepli Ayakkabısı Kangaroos'u Türkiye'ye Getiren Esem Spor; Yürüyüş Yapmayı, Spor Giyinmeyi Seven Babalara, Cepli Ayakkabı Modelleri İle Rahatlık Sunuyor.

16.06.2011 15:46  Güncelleme: 15:47

1977 yılından bu yana birçok uluslararası markanın distribütörlüğünü üstlenen Esem Spor, lisans anlaşması yaptığı KangaROOS'u Türkiye'ye getirdi. Kadın ve erkek koleksiyonları ile beğeni toplayan marka, tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Dünyanın ilk cepli ayakkabısı KangaROOS, yürüyüş yapmayı seven babasına, hem sportif hem konforlu bir hediye vermek isteyenler için birbirinden şık model seçenekleri içeriyor.

KangaROOS'un Heritage serisinde yer alan ayakkabılar; griden kahverengiye, siyahtan yeşile kadar geniş renk yelpazesi sunuyor. Babanız sabah yürüyüşlerini ihmal etmesin, hep zinde kalsın istiyorsanız, ona sevdiği renkteki bir KangaROOS'u hediye edebilirsiniz.

Satıldığı 60'dan fazla ülkede şık tasarımlı modelleri ve fermuarlı cepleriyle yoğun ilgi gören KangaROOS'un koleksiyonunda; 1979'da yapılan ilk tasarımdan günümüze gelen ve "Heritage" olarak isimlendirilen seriden de modeller yer alıyor. Sport lifestyle, outdoor ve günlük giyim ayakkabılarından oluşan İlkbahar-Yaz koleksiyonu da renkli, dinamik ve fonksiyonel tasarımlardan oluşuyor.

Sokaktan NBA'e uzanan serüven…

1979'da Amerikalı mimar Bob Gamm tarafından geliştirilen ayakkabıda cep fikri yıllar içinde popüler bir markaya dönüştü. Bob Gamm spor yaparken anahtarlarını ve parasını koyabileceği bir cebe ihtiyaç duyunca yaratıcı kişiliği sayesinde fermuarlı cepli ayakkabıyı yarattı.

Adını yavrusunu kesesinde taşıyan kangurudan alan marka, 1980'lerde Amerika'da jogging (yavaş ve tempolu koşu) çok moda olduğu için ayda 700 bin adet sattı, NBA basketbol ligi ve Amerikan futbol liginde de kullanıldı. 80'lerin ortasında ve sonunda "cepli marka" gittikçe büyüyen bir ilgiyle önce Avrupa'ya ve sonra tüm dünyaya yayıldı. 90'larda kuvvetli takipçileri oluşan marka, genişlettiği ürün gamına birçok farklı stil ve ürün grubunu ekledi.

Daha lüks bir serinin yanı sıra doğayla iç içe olan spor dalını ve modayı takip eden seriler oluşturuldu. KangaROOS günümüzde ayakkabının dışında, tekstil ve aksesuar grubuyla da 60'dan fazla ülkede bulunuyor.

Esem Spor Giyim

1977 yılında Emin Cankurtaran tarafından Cankurtaran Holding bünyesinde kurulan Esem Spor; Adidas, Fila, Arena, Slazenger ve le coq sportif gibi dünyaca ünlü spor giyim markalarının Türkiye distribütörlüğünü yaptı. Non-athletic ayakkabı sektöründe de Bata, Clarks, TBS, Skechers, Diesel marka ayakkabıların distribütörlüğünü yaparak çok markalı yönetim ve çok markalı spor perakendeciliği konusuna öncülük etti.

1995 yılında %16'sı halka açılan Esem Spor, halen İMKB'de işlem gören ilk ve tek spor giyim ve ayakkabı firmasıdır. Merkezi İstanbul'da olan şirket; şu anda Slazenger ve KangaROOS lisansörlüğünü devam ettiriyor. Esem Spor, yapılanma çalışmalarıyla birlikte, bünyesine yeni dünya markalarını katmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sportif Babalara Cepli Ayakkabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement