Stil Sahibi Outlet Optimum’da İstanbul Shoppıng Fest Bir Başka - Son Dakika
Güncel

Stil Sahibi Outlet Optimum’da İstanbul Shoppıng Fest Bir Başka

Stil Sahibi Outlet Optimum’da İstanbul Shoppıng Fest Bir Başka

İstanbul Shopping Fest kapsamında ki en uzun alışveriş gecesine katılacak olan misafirleri muhteşem etkinlikler ve kampanyalar bekliyor olacak.

12.04.2011 13:17

163 mağaza ve binlerce markası ile outlet anlayışını değiştiren İstanbul Optimum Outlet 16 Nisan 2011 tarihinde 10:00 – 02:00 saatleri arasında senenin en uzun alışveriş gecesinde İstanbul Shopping Fest'e ev sahipliği yapacak. Optimum ziyaretçileri bu özel günde indirimli alışveriş, Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunu yapacağı Optimum Hediye Çarkı, Filiz Özkol ile astroloji, Ayşenur Yazıcı ile makyaj ve güzellik söyleşisi, Power Fm'in ünlü djlerinden Funky C.ile müzik keyfi, Genco Gürçay ile interaktif illüzyon, Sidera Tiyatro topluluğu gösterisi ve gün boyu sürecek tadım aktiviteleri ile eğlenceye doyarak, alışverişleri karşılığında da Çeşme' de tam pansiyon bir tatil kazanma fırsatı yakalamış olacaklar…

Optimum Outlet'te yer alan markaların 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarından oluşan "Optimum'da Her Şey Moda" Fotoğraf Sergisi İstanbul Shopping Fest süresince Optimum'da.

18 Mart – 26 Nisan tarihleri arasında sürecek olan 1. İstanbul Shopping Fest 40 gün 40 gece milyonlarca kişiyi ve turisti ağırlayacak olan festival süresince Optimum Outlet'te saat 23:00'e dek indirimli alışveriş keyfi devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Stil Sahibi Outlet Optimum’da İstanbul Shoppıng Fest Bir Başka - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement