Su isteme bahanesiyle kapıyı açtıran hırsız, yaşlı kadını darp edip parasını çaldı - Son Dakika
Güncel

Su isteme bahanesiyle kapıyı açtıran hırsız, yaşlı kadını darp edip parasını çaldı

Afyonkarahisar'da 85 yaşındaki Hatice Ayçiçek, evine gelip kendisinden su isteyen bir kişinin saldırısına uğradı. Evde bulunan parası da çalınan yaşlı kadın, hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

27.05.2020 22:45  Güncelleme: 00:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'da, kendisinden su isteyen kişiye kapıyı açan Hatice Ayçiçek (85), darp edildi. Evde bulunan parası da çalınan kadın hastanede tedaviye alınırken, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

KADINI DARP ETTİKTEN SONRA PARASINI ÇALDI

Fatih Mahallesi'nde yalnız oturan Hatice Ayçiçek'in öğle saatlerinde evine gelen kimliği belirsiz şüpheli, su isteme bahanesiyle kapıyı açtırdı. Hatice Ayçiçek kapıyı açtıktan sonra üzerine çullanan saldırgan, kadını darp etti. Daha sonra kadının evindeki bir miktar parasını alan saldırgan, hızla olay yerinden kaçtı.

YAŞLI KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Kadının yardım çığlıklarının duyulması üzerine durum polise bildirildi. İhbar sonrası eve polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı belirlenen Ayçiçek, hastaneye kaldırıldı.

SALDIRGANIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Tedaviye alınan ve sağlık durumu iyi olan Hatice Ayçiçek'in verdiği bilgiler doğrultusunda eşkali belirlenen saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Su isteme bahanesiyle kapıyı açtıran hırsız, yaşlı kadını darp edip parasını çaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Su isteme bahanesiyle kapıyı açtıran hırsız, yaşlı kadını darp edip parasını çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement