Eğitimin yanında sportif faaliyetlerde aldığı başarılarla adından söz ettiren Özel Sunguroğlu Koleji, Şehitkâmil Belediyesi Tarafından düzenlenen 15 kategoride 900 sporcunun yarıştığı Satranç Turnuvası'nda 16 yaş kategorisinde Gaziantep 2.si oldu.
Şehitkâmil Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Satranç Turnuvası'na 16 yaş kategorisinde kıyasıya bir mücadele yaşanan turnuvanın sonunda Muhammet Burak Yiğiter Gaziantep 2.si olarak büyük bir başarıya imza attı.
"Öğrencilerimize bizlere bu sevinç ve gururu yaşattıkları için teşekkür ediyorum."
Diğer spor branşlarında olduğu gibi Satranç da her yıl başarılı sonuçlara imza atacaklarını ifade eden Pala, "Öğrencilerimize bizlere bu sevinç ve gururu yaşattıkları için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.
Son Dakika › Güncel › Sunguroğlu Koleji Santranç Turnuvasında Gaziantep 2'Si - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?