Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Suriye plakalı bir TIR'da yangın çıktı. Yangın, büyümeden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Alınan bilgiye göre, İslahiye'den Nurdağı istikametine seyir halinde olan Abdurrahman İbrahim Mirza yönetimindeki Suriye plakalı salatalık yüklü TIR, yanlış yöne girdi. Daha sonra geri gelen TIR'ın balatalarından alevler çıkmaya başladı. Alevler, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.
TIR şoförü Mirza, yangın başlar başlamaz TIR'ın dorsesini ayırdığı belirterek, yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine teşekkür etti. - GAZİANTEP
Son Dakika › Güncel › Suriye Plakalı Tır Yandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.