İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu - Son Dakika
Güncel

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu Terör saldırısında hayatını kaybedenler Taksim Camiinde dualarla anıldıİSTANBUL Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden 6 kişi için Taksim Camii'nde mevlit okutuldu.

20.11.2022 17:07  Güncelleme: 18:14

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

Terör saldırısında hayatını kaybedenler Taksim Camiinde dualarla anıldı

İSTANBUL Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden 6 kişi için Taksim Camii'nde mevlit okutuldu.

Taksim İstiklal Caddesinde 13 Kasım Pazar günü yaşanan terör saldırısı sonucu 6 kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi yaralanmıştı. Saldırıda hayatını kaybedeneler için bugün Taksim Camii'sinde mevlit okutuldu. Mevlite İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan'n yanı sıra şehit, gazi yakınları ve vatandaşlar katıldı. Ölenler için Kuranı Kerim ve ilahiler okunarak dualar edildi.

İstiklal Caddesi\'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement