Tarıma Değer Katanlar Ödüllendirilecek - Son Dakika
Güncel

Tarıma Değer Katanlar Ödüllendirilecek

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, “Tarıma Değer Katanlar” adlı bir yarışma düzenleyecek.

27.01.2015 11:03

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, "Tarıma Değer Katanlar" adlı bir yarışma düzenleyecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakanlığın il, ilçe müdürlükleri ile Tar-Gel personelinin çalışmalarının aday gösterilebileceği yarışmaya her ilden en fazla 3 bireysel çalışma ve 1 proje katılabilecek.

Yarışmayla alanlarında öne çıkan kişilerin kamuoyu tarafından bilinirliği sağlanarak, motivasyonun üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, tarımın gelişmesine yönelik önemli bir proje daha hayata geçirdi. Bakanlık, yaptıkları çalışmalar ile bulundukları bölgelerde fark oluşturan ve çiftçiye yayım hizmeti veren personelin katılacağı "Tarıma Değer Katanlar" adlı bir yarışma düzenleyecek. Bu yarışmayla alanlarında öne çıkan kişilerin kamuoyu tarafından bilinirliği sağlanarak, motivasyonun üst seviyeye çıkarılması hedefleniyor.

Eğitim Yayın ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek olan yarışma Denizbank sponsorluğunda olacak. Tarımsal yayımın önemi ve etkilerinin de vurgulanmak istendiği yarışma bireysel çalışma ve projeler adı altında iki farklı kategoride düzenlenecek.

SON BAŞVURU TARİHİ 3 NİSAN

Gıda Tarım ve Hayvancılık il, ilçe müdürlükleri ile Tar-Gel personelinin çalışmalarının aday gösterilebileceği yarışmaya her ilden en fazla 3 bireysel çalışma ve 1 proje katılabilecek. Yarışmaya son 7 yıl içerisinde gerçekleşmiş veya 2014 yılı sonunda bitmiş olan bireysel veya projeli yayım çalışmaları aday gösterilebilecek.

Son başvuru tarihi 3 Nisan 2015 olan yarışmada dereceye girenler için mayıs ayı içinde ödül töreni düzenlenecek. Yarışmayla ilgili bilgi, belge ve görsel dokümanlara ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı resmi internet sayfasında duyurular bölümünden ulaşabilecek.

ÖDÜLLER:

A-Bireysel çalışmalar kategorisinde

a-Kadın Yayımcılar dalında

1.'ye 5.000 TL. Denizbank hediye çeki

2.'ye 3.000 TL. Denizbank hediye çeki

3.'ye 2.000 TL. Denizbank hediye çeki

b-Erkek Yayımcılar dalında

1.'ye 5.000 TL. Denizbank hediye çeki

2.'ye 3.000 TL. Denizbank hediye çeki

3.'ye 2.000 TL. Denizbank hediye çeki

B- Projeler kategorisinde

1.'ye 5.000 TL. Denizbank hediye çeki

2.'ye 3.000 TL. Denizbank hediye çeki

3.'ye 2.000 TL. Denizbank hediye çeki

(Projeler kategorisinde verilecek ödül projeye verilecek olup, proje hazırlayıcısı ve/veya yürütücüsü olan Bakanlık personeline verilecek/paylaştırılacaktır.)

C- Bir adet Jüri Özel Ödülü ( 2.000 TL. Denizbank hediye çeki) verilecektir.

D- Bir adet Denizbank Özel Ödülü ( 2.000 TL. Denizbank hediye çeki) verilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tarıma Değer Katanlar Ödüllendirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement