Tartışmaya Müdahale Eden Doktora Saldırı - Son Dakika
Güncel

Tartışmaya Müdahale Eden Doktora Saldırı

Tartışmaya Müdahale Eden Doktora Saldırı

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görev yapan Ömer Faruk Aydın, Yasin Akyüz adlı hasta yakını tarafından tartaklandı.

23.05.2013 16:15  Güncelleme: 16:20

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde görev yapan Doç. Dr. Ömer Faruk Aydın, Yasin Akyüz adlı hasta yakını tarafından tartaklandı. Doç.Dr. Ömer Faruk Aydın'ın gözünün alt kısmına dikiş atılırken, saldırgan Aydın gözaltına alındı.

Olay bugün Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, böbrek biyopsisi yaptırmak için çocuğunu hastaneye getiren baba Yasin Akyüz'e, doktorlar yüksek ateşi ve enfeksiyon nedeniyle çocuğuna biyopsi yapılamayacağı söyledi. Bunun üzerine sinirlenen baba Yasin Akyüz, doktorlarla tartışmaya başladı. Bu sırada Nöroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Faruk Aydın tartışmaya müdahale etmek istedi. Ancak hiç beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Yasin Akyüz, Doç.Dr. Aydın'a saldırdı. Doç.Dr. Aydın'ın sol gözünün alt kısmında açılma meydana gelen yere 4 dikiş atıldı. Yasin Akyüz ise hastane polisi tarafından gözaltına alındı.

Doç. Dr. Ömer Faruk Aydın'a yapılan saldırıyı kınayan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Leblebicioğlu, "Doktor arkadaşımızın darp edilmesini üzüntü ile duymuş bulunmaktayız. 7 gün 24 saat hastaların sağlığına kavuşması için gerekli fedakarlığı yapan hekimlerimizin, bu şekilde saldırılara mağruz kalmaları anlaşılır gibi değil. Meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, bu menfur saldırıyı da kınıyoruz. Adli makamlara yansıyan bu konunun takipçisi olacağızö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tartışmaya Müdahale Eden Doktora Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement