Tasarımcı Arzu Kaprol, 2015 Hedeflerini Paris'te Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Tasarımcı Arzu Kaprol, 2015 Hedeflerini Paris'te Açıkladı

Tasarımcı Arzu Kaprol, 2015 Hedeflerini Paris\'te Açıkladı

Ünlü tasarımcı, Paris’ten sonra ikinci showroom'u New York’ta açacak

25.06.2013 11:38

Ünlü tasarımcı Arzu Kaprol, gelecek yıllar için ortaya koyduğu hedeflerini, Paris'te dört ay önce açılan showroom'da yerli ve yabancı basın kuruluşlarına tanıttı.

Kaprol Grubu Başkanı Cem Kaprol, tanıtım etkinliğinde yaptığı konuşmada, Paris'ten sonra 2014 yılında yine modanın önemli bir merkezi olan New York'ta bir showroom açmayı hedeflediklerini söyledi.

Arzu Kaprol tasarımlarının 2012 yılında 1 milyon dolar ihracat gerçekleştirdiğini kaydeden Cem Kaprol, bu rakamı 2015 yılında 5 milyon dolara çıkartmayı hedeflediklerini söyledi.

Grubun kurumsal yapılanması hakkında da basına ayrıntılı bilgi veren Cem Kaprol, grubun ünlü büyük şirketler için  tasarım çalışmalarına gelecekte de önem vereceğini vurguladı..

Tasarımcı Arzu Kaprol ise yaptığı konuşmada, tasarımlarının son yıllarda dünyanın ünlü mağazalarından satışa çıkmasının önemli olduğunu vurguladı.

Kaprol, başta New York'taki Bergdorf Gooman ve Londra'daki Harrods mağazaları olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki ünlü lüks mağazalarda tasarımlarının satışta olduğunu söyledi.

Arzu Kaprol, yeni tasarımları ve gelecekteki projelerle ilgili olarak da basına bilgilendirdi.

Tanıtım etkinliğine katılan Fransız Kadın Hazır Giyim Federasyonu Başkanı Jean-Pierre Mocho, Arzu Kaprol'un Paris'te bir showroom açmasını memnunlukla karşıladıklarını belirterek, Kaprol markasının dünyanın moda merkezi sayılan Paris'te başarılı olacağına yürekten inandığını söyledi. - Ile-de-France

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tasarımcı Arzu Kaprol, 2015 Hedeflerini Paris'te Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement