Tavas, HDP'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Güncel

Tavas, HDP'den Aday Adayı Oldu

Tavas, HDP\'den Aday Adayı Oldu

Şanlıurfa'da HDP milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan Nusret Tavas, milletin gerçek vekili olmak için tercihini HDP'den yana kullandığını söyledi.

20.02.2015 14:38

Şanlıurfa'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) de diğer partiler gibi milletvekili aday adaylarının müracaatını kabul etmeye devam ediyor.

Şanlıurfa'nın sivil toplum kuruluşu gönüllüsü olarak tanıdığı Nusret Tavas, önceki gün HDP Şanlıurfa İl Örgütüne milletvekili aday adaylığı resmi başvurusunu yaptı.

Tavas, aday adaylığına müracaatı konusunda yaptığı açıklamada, "Projelerin ve vaatlerin havada uçuştuğu bir siyaset arenasında gerçekleri yaşayıp gerçekleri dile getirmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Urfa'nın 25 yıllık siyaset hayatında birileri dini kullanarak, birileri de projeleri kullanarak hizmet konusunda bu şehir geri bırakıldı. Şahsım olarak bu kayıpları en erken zamanda tolere etmek için milletin gerçek vekili olma yolunda aday adaylık başvurumu Halkların Demokratik Partisi'ne yaptım. Umarım herkese hayırlı olur." dedi.

NUSRET TAVAS KİMDİR?

Eğitime Suruç'ta başlayıp Urfa'da devam eden Tavas, son olarak Dicle Üniversitesi elektrik bölümünden mezun olmuştur. İş hayatına aile şirketi olan ve dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan MEKSAN Trafo'da yönetim kurulu üyeliği ile devam ederken, bir yandan da sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak aktif bir şekilde çalışmaktadır.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Tavas, HDP'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement