Tavuk çiftliğinde kumar oynayan 46 kişiye ihlalden 201 bin TL ceza kesildi - Son Dakika
Güncel

Tavuk çiftliğinde kumar oynayan 46 kişiye ihlalden 201 bin TL ceza kesildi

Tavuk çiftliğinde kumar oynayan 46 kişiye ihlalden 201 bin TL ceza kesildi

Tavuk çiftliğinde kumar oynayan 46 kişiye ihlalden 201 bin TL ceza kesildiİZMİR'in Bayındır, ilçesinde tavuk çiftliği olarak bildirimi yapılan yerde kumar oynatıldığı bilgisini alan jandarma ekipleri belirtilen adrese operasyon düzenledi.

25.12.2020 20:23  Güncelleme: 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavuk çiftliğinde kumar oynayan 46 kişiye ihlalden 201 bin TL ceza kesildi

İZMİR'in Bayındır, ilçesinde tavuk çiftliği olarak bildirimi yapılan yerde kumar oynatıldığı bilgisini alan jandarma ekipleri belirtilen adrese  operasyon düzenledi. Kumar oynadıkları tespit edilen 46 kişiye,  kumar oynamak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten toplamda 201 bin 250 TL para cezası kesti.

Bayındır İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri,  Havuzbaşı Mahallesi'nde tavuk çiftliği olarak bildirimi yapılan alanda kumar oynatıldığı bilgisini aldı. Belirtilen adrese baskın yapan ekipler,  tavuk çiftliği olarak kullanılmak üzere inşa edilen alanda bulunan 46 kişiye kumar oynamak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten toplamda 201 bin 250 lira para cezası keserken,  M.T., O.G., İ.D. ve S.K.'ye kumar oynamak amacıyla yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem başlatıldı. Öte yandan, operasyonda 1 tombala makinası, 1 kamera, 4 televizyon, 762  tombala kartı ve 6 bin çay markası ele geçirdi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tavuk çiftliğinde kumar oynayan 46 kişiye ihlalden 201 bin TL ceza kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement