Tekirdağ Akrabasını Av Tüfeğiyle Vurdu - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Akrabasını Av Tüfeğiyle Vurdu

Tekirdağ Akrabasını Av Tüfeğiyle Vurdu

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ne bağlı Balabancık Mahallesi'nde eski köy korucusu 40 yaşındaki Cevat Rendeci, tartıştığı ve akrabası olduğu belirtilen 38 yaşındaki Zeki Misli'yi sağ bacağından av tüfeğiyle yaraladı.

21.03.2016 11:44

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'ne bağlı Balabancık Mahallesi'nde eski köy korucusu 40 yaşındaki Cevat Rendeci, tartıştığı ve akrabası olduğu belirtilen 38 yaşındaki Zeki Misli'yi sağ bacağından av tüfeğiyle yaraladı. Misli hastaneye kaldırılırken, Rendeci olay yerinden kaçtı.

Olay, dün gece Malkara İlçesi'ne bağlı Balabancık Mahallesi'nde meydana geldi. Eski köy korucusu Cevat Rendeci, akrabası olan Zeki Misli ile köy meydanında henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. İkili arasında çıkan kavgada Rendeci yanında getirdiği av tüfeğiyle Zeki Misli'ye ateş ederek sağ bacağından yaraladı. Zeki Misli, çevredekilerin ihbarıyla gelen ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Rendeci ise olay yerinden kaçtı. Jandarma ekipleri tarafından Rendeci'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Zeki Misli'nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Akrabasını Av Tüfeğiyle Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement